Всичко започва преди повече от 100 години и се превръща в

...
Всичко започва преди повече от 100 години и се превръща в
Коментари Харесай

Нова ера в кецовете | CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR II

Всичко стартира преди повече от 100 години и се трансформира в една нестихваща фикс идея. Култовите кецове обсебват музиканти, спортисти и артисти, стават знак на свободата и сами се трансформират в изкуство. Днес, именитият модел Converse Chuck Taylor е един от най-продаваните и обичани кецове в света.

За новия сезон Converse показва напълно нов модел Chuck Taylor All Star II, комбиниране от традиция, новаторска технология и първокласни материали.

Chuck Taylor All Star II е актуалното попълнение в именитото семейство Chuck Taylor. За първи път Converse употребява новаторската технология Nike Lunarlon в ходилото, като го води на едно ново изобретателно равнище. Под мотото „ Ready for more " новата сбирка показва композиция от класическа All Star визия и модерни трендове. Chuck Taylor All Star II е обувката на новата генерация създатели, които непрестанно са в придвижване и които прекрачват граници. Моделът е извънредно комфортен и еластичен, с неповторимо бяло гумено бомбе на пръстите и надпис All Star на петата. Chuck Taylor продължава да е отличният избор за почитателите на кецове към този момент повече от век.

„ Chuck Taylor All Star II е един в действителност именит модел, можем да кажем, че това е обувката на всички времена ”, споделя основният изпълнителен шеф на Converse Джим Калхун. „ За нас той е повратна точка в историята ни. Представянето на Chuck II потвърди концепцията ни да се развиваме и движим марката напред, като съчетаваме най-новите достижения в региона на производството на обувки с творчеството и изкуствата. За нас, Chuck II не е просто нов модел, той е нов метод на мислене. ”

За първи път моделът Chuck Taylor бе  представен през 1917 година и от този момент се трансформира в един от най-популярните и разпознаваеми модели кецове в света. Фенове са му доста известни музиканти, спортисти и артисти, които избират тъкмо тези кецове, за  да изразят своя темперамент, творчество и независимост.

(Basketball legends Bill Russell (6) and Wilt Chamberlain (13) fight for a rebound,1967)

(Nirvana)

  

(Kurt Cobain)                                                                                (George Harrison)​

  

(The Ramones)                                                                            (Leonardo DiCaprio)

В процеса на създаване на  модела Chuck II, дизайнерите на Converse прекарват доста време с почитателите си: пътуват по турнета с тях, дружно са в концертните зали, в арт-студиата, даже и по улиците и на нощните празненства, и за цялото това време... схващат, че почитателите желаят от ден на ден и повече от тях. Chuck Taylor All Star II изцяло се вписва в актуалните трендове в изкуствата и в креативните хрумвания на новото потомство, само че дава отговор и на всички условия и стремежи на почитателите и им оказва помощ да бъдат още по-креативни и самостоятелни.  Днес, тази обичана класика е освежена по новаторски метод, с усъвършенствани характерности,  но остава вярна на естетическите и креативен търсения на актуалните създатели, осигурявайки в същото време съвременен комфорт и чудесно осъществяване.

„ Историята на Chuck Taylor All Star II стартира с една единствена дума фикс идея ", споделя Ричърд Копкът, общоприет управител на Converse All Star. „ Ние разбрахме, че хората обичат своите кецове и желаят новият модел да им даде повече благоприятни условия за себеизразяване. Chuck II изцяло задоволява упованията на нашите клиенти и почитатели, само че остава правилен на историята и традициите на марката ".

Характериските на новия Converse Chuck Taylor All Star II:
Иновации:

Анатомична стелка Nike Lunarlon обезпечава цялостно омекотяване и вярно систематизиране на тежестта

Мека яка на глезена и език, който не се пързаля, за извънредно улеснение при дълготрайно носене

Подплата от тъничък перфориран велур обезпечава вентилация и удължава живота на продукта

Висококачествени елементи:

Изработени от крепко платно, Chuck Taylor All Star II води кецовете на друго равнище и ги показва в нова светлина

Изцяло бродирани кръгли знаци All Star

Едноцветни матирани капси

ПОВЕЧЕ ЗА CONVERSE
Основана през 1908 година, марката Converse е построила известност на истинска американска спортна компания (America’s Original Sports Company™), която се свързва с богатото културно и историческо завещание на именитите модели кецове ChuckTaylor ® All Star ®, Jack Purcell ® и One Star ®. Днес Converse предлага разнообразно портфолио, включващо мъжки, дамски и детски lifestyle обувки, облекла и аксесоари.

  

(Robert Plant from Led Zeppelin, 1977)                                       (Chuck Taylor All Star II)

Снимки: Converse; pinterst.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР